info@szekrenyklima.hu
Conteg iSEVEN RI7 rackszekrények
Megosztás másokkal:

Conteg iSEVEN RI7 rackszekrények

Cikkszám: iSEVEN RI7
Gyártó: Conteg »
Kiszerelés: db
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kiszolgálhassuk az igényeit.
Rövid ismertető: Az önálló szekrényket a berendezések biztonságos és egyszerű elhelyezésére tervezték, ideértve a kábelezést is. Termékportfóliónkban 2 fő rack-sorozat található - PREMIUM és iSEVEN -, amelyek kielégítik még a legigényesebb felhasználót is. Kínálunk univerzális típusokat hegesztett vagy nem összeszerelt szerkezettel, valamint speciális szekrényeket adott felhasználásra (azaz szerver állványokat). Célunk az, hogy teljesítsük az egyes ügyfelek egyedi követelményeit, ezért folyamatosan fejlesztünk és új termékeket és szolgáltatásokat veszünk fel a portfoliónkba.

Termékismertető

Az iSEVEN RI7 szekrényt úgy tervezték, hogy páratlan egyensúlyt teremtsen a felhasználó számára az ár, a hasznosság és a minőség között. Ez a rack ideális választás a telepítők és a végfelhasználók számára, akik kevesebb időt akarnak tölteni a különféle lehetőségek közötti választás és a nehéz alkatrészszámok konfigurálása között. Elkészítettük a leggyakoribb méretek portfólióját, amely illeszkedik egy univerzális kialakításhoz.

 

FŐBB ELŐNYÖK:

 

Univerzális rack normál napi informatikai használatra

39 méretben kapható

Előre konfigurált állvány, sok más lehetőséggel

Az iSEVEN RI7 rack ideális hálózati berendezésekhez, telekommunikációs szekrényekhez és számítógépes helyiségekhez, amikor nincs szükség speciális konfigurációra terhelhetőségre, kábelbevezetésre vagy ajtó / panel opciókra.