info@szekrenyklima.hu
Conteg iSEVEN SERVER RACKSZEKRÉNYEK
Megosztás másokkal:

Conteg iSEVEN SERVER RACKSZEKRÉNYEK

Cikkszám: iSEVEN SERVER
Gyártó: Conteg »
Kiszerelés: db
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kiszolgálhassuk az igényeit.
Rövid ismertető: Az önálló szekrényket a berendezések biztonságos és egyszerű elhelyezésére tervezték, ideértve a kábelezést is. Termékportfóliónkban 2 fő rack-sorozat található - PREMIUM és iSEVEN -, amelyek kielégítik még a legigényesebb felhasználót is. Kínálunk univerzális típusokat hegesztett vagy nem összeszerelt szerkezettel, valamint speciális szekrényeket adott felhasználásra (azaz szerver állványokat). Célunk az, hogy teljesítsük az egyes ügyfelek egyedi követelményeit, ezért folyamatosan fejlesztünk és új termékeket és szolgáltatásokat veszünk fel a portfoliónkba.

Termékismertető

Alapos kutatás után elkészítettük a legkeresettebb szekrénykonfigurációkat az iSEVEN SERVER szerver helyiségekhez és projektekhez.

Ez az állványkonfiguráció kielégíti a legtöbb igényt, és elérhetetlen ár-teljesítmény arányt eredményez, így ideális a termék mindennapi használatához, ahol akár 1000 kg-os teherbírásra van szükség, függetlenül attól, hogy hegesztett vagy szerelt vázszerkezetet használ-e. Jó légáramra van szükség a szerver elhelyezéséhez, és az állványok szuper perforált ajtókkal vannak felszerelve, páratlan 86% -os perforációval.

 

FŐBB ELŐNYÖK:

 

Szerverállvány standard IT hardverhez, akár 1000 kg-ig

A páratlan 86% -os ajtó-perforáció aránya csökkenti a szerver ventilátorának energiafogyasztását

Az extrudálások támogatják a Zero U (0U) PDU-t


A teljes IT katalógus ide kattintva megtekinthető