info@szekrenyklima.hu
Conteg PREMIUM RDF
Megosztás másokkal:

Conteg PREMIUM RDF

Cikkszám: PREMIUM RDF
Gyártó: Conteg »
Kiszerelés: db
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kiszolgálhassuk az igényeit.
Rövid ismertető: Az önálló szekrényket a berendezések biztonságos és egyszerű elhelyezésére tervezték, ideértve a kábelezést is. Termékportfóliónkban 2 fő rack-sorozat található - PREMIUM és iSEVEN -, amelyek kielégítik még a legigényesebb felhasználót is. Kínálunk univerzális típusokat hegesztett vagy nem összeszerelt szerkezettel, valamint speciális szekrényeket adott felhasználásra (azaz szerver állványokat). Célunk az, hogy teljesítsük az egyes ügyfelek egyedi követelményeit, ezért folyamatosan fejlesztünk és új termékeket és szolgáltatásokat veszünk fel a portfoliónkba

Termékismertető

A PREMIUM „Cabling” RDF 19 "rack egy kábelszekrény, amelyet adatközpontok, berendezési helyiségek és hálózati vagy telekommunikációs szekrények számára terveztek. Ezen felül az RDF teljesen kompatibilis a Célzott hűtési portfólió összes hűtőegységével.

 

FŐBB ELŐNYÖK:

 

Általános célú állvány 800 kg-ig terhelhető kábelezéshez

Teljesen konfigurálható

Kompatibilis az összes kábelkezelő rendszerrel - OptiWay, nagy sűrűségű vezetékkezelés, felső vezetékek

A PREMIUM Cabling RDF rugalmas konfigurációs lehetőségei lehetővé teszik a kialakítás könnyű testreszabását, hogy megfeleljen a kábelbevezető nyílások mennyiségére, helyzetére és típusára vonatkozó pontos követelményeknek. Az RDF 19 "-es szekrény teljes ajtók, panelek és reteszek lehetőségeivel érkezik, és a Conteg légáramlás-optimalizáló megoldásaival való együttműködésre készült. Fejlett kábelezési rendszerekkel ellátva.

A teljes IT katalógus ide kattintva megtekinthető