info@szekrenyklima.hu
Conteg PREMIUM Server RSF
Megosztás másokkal:

Conteg PREMIUM Server RSF

Cikkszám: PREMIUM Server RSF
Gyártó: Conteg »
Kiszerelés: db
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kiszolgálhassuk az igényeit.
Rövid ismertető: Az önálló szekrényket a berendezések biztonságos és egyszerű elhelyezésére tervezték, ideértve a kábelezést is. Termékportfóliónkban 2 fő rack-sorozat található - PREMIUM és iSEVEN -, amelyek kielégítik még a legigényesebb felhasználót is. Kínálunk univerzális típusokat hegesztett vagy nem összeszerelt szerkezettel, valamint speciális szekrényeket adott felhasználásra (azaz szerver állványokat). Célunk az, hogy teljesítsük az egyes ügyfelek egyedi követelményeit, ezért folyamatosan fejlesztünk és új termékeket és szolgáltatásokat veszünk fel a portfoliónkba.

Termékismertető

A PREMIUM Server RSF szekrény az osztály legjobb szerverszekrénye, amelyet adatközpontokhoz, berendezési helyiségekhez és hálózati vagy telekommunikációs szekrényekhez terveztek. Az RSF nagy teherbírású, hegesztett konstrukciója és 1500 kg-os teherbírása lehetővé teszi, hogy a nehéz felszereléseket egy normál állványnyomon belül elférjen.

 

FŐBB ELŐNYÖK:

 

Tiszta szerverállvány nehéz IT hardverhez (súly akár 1500 kg és 52U magas)

Teljesen konfigurálható

A páratlan 86% -ajtó-perforáció arány csökkenti a szerver ventilátorának energiafogyasztását

 

A 800 mm szélességű állványok további 12x2U felhasználható helyet biztosítanak.

 

42U => 66U

45U => 69U

48U => 72U

52U => 76U

 

A PREMIUM Server RSF 19 " szerver házak teljes ajtókkal, panelekkel és reteszekkel vannak ellátva. Különféle konfigurációban és mélységben kaphatók. Az RSF-t úgy tervezték, hogy működjön együtt a Conteg légáram-optimalizáló megoldásaival és rugalmas kábelkezelésével, ami azt jelenti, hogy Az RSF testreszabható az Ön igényei szerint.
A teljes IT katalógus ide kattintva megtekinthető